Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy alaposan olvassa át az itt található szabályzatot, mert azáltal, hogy oldalainkat böngészi, onnan letölt, használja, stb. a felhasználási feltételeket elfogadja és tudomásul veszi.

 

Szerzői Jogok

A weboldal tartalma, technikai megoldásai, forráskódja Unicial Bt. – mint üzemeltető – tulajdonát képezi. A weboldal oldalainak tartalma, az azokon megjelenő grafikák, szövegek, képek, információk, programelemek és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alatt állnak, ezek az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel sem online, sem nyomtatott formában.

A weboldalról a látogató nem jogosult linkek eltávolítására. A fentiektől eltérni csak az üzemeltetővel kötött írásbeli szerződés alapján, és kizárólag az üzemeltetővel szerződő fél jogosult. Ezen feltételek megsértése esetén Unicial Bt. követelheti a jogsértés megszüntetését és kárának megtérítését.

A honlapon harmadik személyek szerzői joggal védett képei is láthatók. A honlapon megjelent cikkek, fotóművészeti alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével másolhatók, közvetíthetők a nyilvánosság felé, tehetők a nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban.

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36.§ (2) bekezdésében foglaltak szerint tiltó nyilatkozatnak minősül.

 

Budapest, 2013. május 1.

 

 

-------


Rendszer, ami termel...


és nyugalmat ad

unisorar.hu

Elérhetőségünk

Telefon: +36 20 950 8303

E-mail: iroda@unisolar.hu

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió