Felhasználási feltételek

Kérjük, hogy alaposan olvassa át az itt található szabályzatot, mert azáltal, hogy oldalainkat böngészi, onnan letölt, azokat használja stb., a felhasználási feltételeket elfogadja és tudomásul veszi.

 

Általános információk

Az Unicial Bt. – mint üzemeltető – fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Cégünk folyamatosan fáradozik azon, hogy a honlapjainkon megjelent adatok (cikkek, információk, tanulmányok, stb.) hitelességét ellenőrizze. Ezzel együtt a honlaphoz, az ott elérhető információkhoz, dokumentációkhoz vagy más írott anyagokhoz való hozzáféréséből, illetve az azok közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget kifejezetten kizárja.

Az unisolar.hu-hoz tartozó honlapokról elérhető linkek weboldalain szereplő információkat viszont cégünk nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal. Az ilyen honlapok elérését az üzemeltető a felhasználók kényelme érdekében biztosítja, ami nem jelenti azt, hogy az üzemeltető azon honlapok tartalmával mindenben egyetért, vagy azt jóváhagyólag támogatja.

Ezen túlmenően a felhasználók felelőssége és kötelessége a vírusok, worm-ok, trójai programok és minden más káros tartalom elleni védekezés, illetve annak biztosítása, hogy a kiválasztott weboldalakról ilyenek ne kerülhessenek a számítógépükre. Ezzel együtt tisztelettel kérjük, negatív tapasztalatait ossza meg velünk, hogy megtehessük a szükséges óvintézkedéseket!
Unicial Bt. fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítést követően a felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítsa.

A szolgáltatásaink részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. A hozzászólások szerzői joga az adott felhasználót illeti, ugyanakkor az unisolar.hu jogosult azokból korlátozás nélkül idézni, illetve azokat sokszorosítani. A hozzászólások harmadik fél által csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetők le, illetve terjeszthetők, és kizárólag az üzemeltető írásbeli hozzájárulásával használhatók fel.

Az oldalról eltávolításra kerülnek:

Felhívjuk felhasználó figyelmét, hogy a nyilvános kommunikációs csatornákon megjelenő hozzászólásokra, a nyilvános közlésekre az alábbi jogszabályok rendelkezései az irányadóak:

A felhasználó vállalja, hogy amennyiben a jelen felhasználási feltételek megsértésével kárt okoz a szolgáltatónak, azért felelősséget vállal és azt teljes mértékben megtéríti.

Jogi vita esetén az üzemeltető és felhasználó a pertárgy értékétől függően kikötik a Unicial Bt. székhelye szerinti illetőségű Bíróság kizárólagos illetékességét.

A felhasználási feltételek elfogadásával automatikusan elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat és a jognyilatkozatot is.

Kérjük, olvassa el ezeket a szabályzatokat is.

 

 

-------


Rendszer, ami termel...


és nyugalmat ad

unisorar.hu

Elérhetőségünk

Telefon: +36 20 950 8303

E-mail: iroda@unisolar.hu

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió