Adatkezelési szabályzat

Kérjük, hogy alaposan olvassa át az itt található szabályzatot, mert azáltal, hogy oldalainkat böngészi, onnan letölt, használja, stb. a felhasználási feltételeket elfogadja, és tudomásul veszi.

 

Adatvédelem

Az unisolar.hu minden személy személyiségi jogait tiszteletben tartja. A szolgáltatásaink igénybevételéhez a felhasználónak bizonyos személyes vonatkozású adatait az üzemeltető rendelkezésére kell bocsátania, elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban tevékenysége színvonalának továbbfejlesztéséhez.

Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően kezeli, és azokat harmadik félnek nem adja át. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, szükség esetén módosítania az önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat az üzemeltető ne használja fel.

Amennyiben kérdése van az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük, küldje el az info@unisolar.hu címre.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy az Üzemeltető bizonyos – jogszabály által előírt esetekben –feltárja és harmadik személyek számára hozzáférhetővé teszi a felhasználók adatait.

A felhasználási feltételek elfogadásával automatikusan elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat és a jognyilatkozatot is.

Az adatkezelés során a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei, előírásai, és az elfogadott törvények betartásával kezeljük adatait.

 

 

-------


Rendszer, ami termel...


és nyugalmat ad

unisorar.hu

Elérhetőségünk

Telefon: +36 20 950 8303

E-mail: iroda@unisolar.hu

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió